Wie is de Boekendame?

Boekendame - Mirella Zwanenburg

Onder de bedrijfsnaam Zwanenburg Media ben ik in februari 2013 begonnen als grafisch vormgever voor diverse bedrijven en organisaties. In 2015 heb mij meer gericht op het vormgeven van boeken en sindsdien sta ik ook wel bekend als de Boekendame.

Het gevoel om een boek in handen te hebben waar ik aan mee mocht werken vind ik fantastisch. Als Boekendame mag ik me bezig houden met het vormgeven, drukken en uitgeven van boeken 'in eigen beheer'. Wat ik precies allemaal doe kun je op deze pagina lezen: Wat doet de Boekendame?

Van nature heb ik een oog voor detail en ik kan in één oogopslag zien of iets er professioneel uit ziet. Je hoeft bij mij niet lang te wachten op een reactie, ik houd er namelijk niet van om dingen uit te stellen.

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik moeder van twee kids, ben ik liefhebber van wielrennen en ga ik graag met mijn man op zoek naar wilde dieren op de Veluwe.

Boekendame - Mirella Zwanenburg

Contactgegevens


Mirella werkt snel, nauwkeurig en efficiënt. Ze denkt mee in het oplossen van problemen en komt zelf met goede voorstellen. In een relatief korte tijd heeft Mirella een grote klus naar volle tevredenheid geklaard. Haar werk blinkt uit in kwaliteit en nauwkeurigheid. Uitermate plezierig om met zo iemand te mogen samenwerken.