Over Mirella

Mirella Zwanenburg

Mirella Zwanenburg

Onder de bedrijfsnaam Zwanenburg Media ben ik in februari 2013 begonnen als grafisch vormgever voor diverse bedrijven en organisaties. In 2015 heb mij meer toegericht op het vormgeven van boeken en sindsdien sta ik ook wel bekend als de Boekendame.

Het gevoel om een boek in je handen te hebben waar ik aan mee mocht werken vind ik fantastisch. Als Boekendame mag ik me bezig houden met het vormgeven, drukken en uitgeven van boeken.

Hier omheen vind ik het prettig om ook met meer ad-hoc klusjes als grafisch vormgever bezig te zijn. Zo ontwerp ik naast boeken bijvoorbeeld ook flyers, brochures, posters, beursdoeken, visitekaartjes, jaarverslagen en folders.

Van nature heb ik een oog voor detail en ik kan in één oogopslag zien of iets er professioneel uit ziet. Je hoeft bij mij niet lang te wachten op een eerste opzet, ik houd er namelijk niet van om dingen uit te stellen.

Naast mijn werk als grafisch vormgever ben ik moeder van twee kleine kids, vier ik de vrijheid op mijn racefiets en ben een liefhebber van schaatsen en skeeleren.

Contact


Samenwerkingen

De Boekendame werkt samen met verschillende tekstschrijvers en fotografen, bekijk hier de samenwerkingen.

Mirella werkt snel, nauwkeurig en efficiënt. Ze denkt mee in het oplossen van problemen en komt zelf met goede voorstellen. In een relatief korte tijd heeft Mirella een grote klus naar volle tevredenheid geklaard. Haar werk blinkt uit in kwaliteit en nauwkeurigheid. Uitermate plezierig om met zo iemand te mogen samenwerken.